dilluns, 26 de setembre del 2016

Guanyadors Concurs fotografia científica 2015

Ja tenim els resultats de les votacions del Jurat i de les votacions dels alumnes.

Premis del Jurat


Títol
Núm.
Nom
Classe
1r Premi
La putrefacció
2
Ainara
3rA
2n Premi
Volcán químico
4
Vadim
4tB
3r Premi
La indisolubilidad
3
Jessica
1r BATX

Votació popular


Núm vots
Títol
Núm.
Nom
Classe
Premi popular
16
Escápate de tu burbuja
7
Oscar
1rBATX

15
La indisolubilidad
3
Jessica
1r BATX

14
L’olla del canvi d’estat
10
Sara
3rB

12
Caiguda lliure
9
Danial
2nD

7
La presó d’aigua
1
Huma
4tB

6
Els budells d’un mòbil
12
Taha
1rA

4
La putrefacció
2
Ainara
3rA

4
La fuente mágica
8
Oscar
1rBATX

2
Els núvols al cim del Tagamanent
5
Andrea
3rA

Moltes gracies a tothom per participar en el I Concurs de Fotografia Científica al Picasso. Us esperem a la propera edició de l’any vinent !!!

Us engresquem a que aneu fent fotografies interessants durant el curs, les sortides amb l’institut  i a les vostres vacances, per poder-les presentar l’any vinent.

El lliurament dels premis i diplomes es farà el 22 de desembre.



Moltes gracies a tothom per participar-hi!!!!



Concurs fotografia científica 2015

1r Premi
Títol: La putrefacció .

Text: En aquesta imatge podem observar l’evolució d’un fong al raïm

2n Premi
  

Título: Volcán químico
Texto: Reacción química de efervescencia. Se produce al echar vinagre (ácido) sobre un compuesto bicarbonato (base). La espuma es el resultado de la formación de  CO2 (g)

3r Premi



Título: La indisolubilidad
Texto: En esta foto se puede ver que el aceite no se disuelve en el agua porque tiene diferente polaridad. El agua está debajo del aceite porqué tiene una densidad mayor que el aceite. El aceite es menos denso que el agua y por eso flota. 

Premi  Popular

Título: Escápate de tú burbuja!
Texto: Podemos apreciar durante unos segundos la belleza de la combinación de agua y jabón. El jabón rompe la tensión superficial del agua y hace que el agua adopte formas inimaginables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada